maanantai 27. kesäkuuta 2016

Thaimaalainen maanantai !

Moikka!

Mahtavan juhannuksen jälkeen onkin kiva aloittaa MYKA eli paremmin tunnettuna Maailman Ympäri Kokkaillen ja Askarrellen - paja ! Paja starttasi thaimaalaisella teemalla, ja teemme ruuat täysinä menuina eli valmistamme alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan pajalaisten kanssa. Päivän aikana teemme myös teemaan kuuluvia käsitöitä, eli täyttä tekemistä kaikki kuusi tuntia! Nämä pajalaiset ovat kyllä vaikuttavat taitavilta ja reippailta, joten kyllä vähän vaikeimpienkin ruokien sekä käsitöiden teko onnistuu :) Alla kuvia päivän menosta, enjoy!

Kankaan värjäystä, kun ovat kuivuneet ja valmiit niin saamme kuvamateriaalia :) Tässä kangas asetellaan tiukasti putken ympärille, ja ohuen käyden avulla rypistämällä saadaan aikaiseksi hienoja kuvioita!

...ja sitten värjätään!
 

Alkuruuaksi meillä oli tänään kesärullia !
 
Alkuruuan jakoa :D Rullat olivatkin hieman tahmaisia ja ne jumittuivat toisiinsa kiinni, mutta makuun se ei vaikuttanut!

Pääruuaksi teimme lihapullia thaimaalaisittain kookoskastikkeella, ja lisukkeena oli kristallinuudeleita !

 Pajalaiset kattasivat hienosti pöydät!                           Voilá !

Ikävä kyllä hirmuisen suuren makean nälän takia ehdimme syödä jälkiruokamme ennen kuin tajusimme ottaa kuvia (hups!) . Jälkiruuaksi meillä oli paistettuja banaaneja, jäätelöä vaahterasiirapin kera, nam! Yritetään huomenna hillitä itseämme, jotta saamme luomukset tallennettua ja jaettua täällä blogissa ;)

-Marika !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti